NOVOSTI

SPORTSKA GIMNAZIJA STARI GRAD NAJUSPEŠNIJA NA ŠKOLSKOM PRVENSTVU BEOGRADA

 

 

Školsko prvenstvo Beograda održano je pred punim tribinama 03. marta 2024. godine u Hali sportova “Ranko Žeravica” na kome je učešće uzelo 559 učenika iz 158 osnovnih i srednjih škola u organizaciji Beogradske asocijacije za školski sport i tehničkoj organizaciji Beogradskog karate saveza.

U generalnom plasmanu najuspešniji su bili: (1) Srednja škola Sportska gimnazija – Stari grad sa osvojenih 4 zlatne medalje, 1 srebrnom i 1 bronzanom, (2) Osnovna škola “Borislav Pekić” – Novi Beograd sa osvojenih 3 zlatne medalje, 1 srebrnom i 1 bronzanom i (3) Srednja škola Elektrotehnička škola – Zemun sa osvojenih 2 zlatne medalje i 1 srebrnom.

U takmičenju u katama najuspešniji su bili: (1) Srednja škola Sportska gimnazija – Stari grad sa osvojenih 2 zlatne medalje, 1 srebrnom i 1 bronzanom, (2) Osnovna škola “Momčilo Živojinović” – Mladenovac sa osvojenih 1 zlatnom medaljom, 1 srebrnom i 1 bronzanom i (3) Osnovna škola “Borislav Pekić” – Novi Beograd sa osvojenih 1 zlatnom medaljom i 1 srebrnom.

U takmičenju u borbama najuspešniji su bili: (1) Srednja škola Elektrotehnička škola – Zemun sa osvojenih 2 zlatne medalje i 1 srebrnom, (2) Osnovna škola “20. Oktobar” – Novi Beograd sa osvojenih 2 zlatne medalje i 1 bronzanom i (3) Osnovna škola “Borislav Pekić” – Novi Beograd sa osvojenih 2 zlatne medalje i 1 bronzanom.

 

Izveštaj

 

About bks