NOVOSTI

PRIJEM ZA ZLATNE SENIORKE I OSVAJAČA BRONZANE MEDALJE U KATEGORIJI VETERANA

U prostorijama BKS-a 28.09.2023. godine je upriličen prijem za osvajače medalja na proteklom Balkanskom šampionatu za seniore i veterane koji se održao u Tirani, Alabanija.

Posebno je nagradjena ženska seniorska ekipa koja je osvojila zlatnu medalju u kategoriji kata ekipno: Dimitrijević Tamara, Mešić Mina, Milošević Neda (KK RODA), Tamara Grčić, zlatna medalja u borbama (KK Unsu). Jedini veteran koji je nastupao za reprezentaciju Srbije i osvojio bronzanu medalju u katama pojedinacno veterani +45 godina je gospodin Srđan Bakić (KK Vazduhoplovac).

Šampione je ugostio predsednik saveza dr Hadži Strahinja Stojković i direktor saveza Ninoslav Glišić, a prijemu su prisustvovali i treneri Bojana Stojaković (KK Unsu), Nemanja Glišić (KK Roda) i Ivan Rodić (KK Vazduhoplovac).

Sportisti su se zahvalili na podrsci BKS-u i KFS-u i obećali još vrhunskih rezultata u nastavku sezone.

“Ovo je veliki rezultata za Beograd i Srbiju, zato sam zahvalan svim takmičarima i stručnom timu reprezentacije a posebno ekipi iz Beograda koja se istakla sa tri medalje i Beogradski karate savez i Karate federacija Srbije biće uvek uz svoje šampione” – rekao je predsednik saveza dr Hadži Strahinja Stojković.

About bks