NOVOSTI

HADŽI STRAHINJA STOJKOVIĆ PREDSEDNIK BEOGRADSKOG KARATE SAVEZA

 

 

Vanredna izborna skupština Beogradskog karate saveza održana je 19.10.2022. godine u Mladenovcu iz pristvo 28 od 29 delegata klubova sa pravom glasa.

Pozdravnu reč je ispred teničkog organizatora dao gospodin Dragoslav Stojković poželivši uspešan rad prisutnim delegatima.

Na Vanrednoj izbornoj skupštini BKS za novog predsednika je izabran dr sci Hadži Strahinja Stojković, u Upravni odbor BKS su izabrani: Dragan Todorović, Siniša Barac, Darko Đurković, Mileta Koprivica, Aleksandar Mihailović, Dragana Mladenović, Aleksandar Ranisavljević, Miloje Stefanović, Zoran Vukajlović i Miloš Živković a u Nadzorni odbor BKS: Božidar Purić, Kajica Kaličanin i Branislav Milenković.

Gosti na Skupštini su bili gospodin Goran Spasojević, član Gradskog Veća Grada Beograda zaduzen za sport i gospodin Slavoljub Piper, predsednik Karate federacije Srbije.

Po završetku Skupštine održan je prvi sastanak novog Upravnog odbora BKS na kome je za potpredsednika BKS izabran gospodin Dragan Todorović, za direktora gospodin Ninoslav Glišić i za sekretara BKS gospođa Lidija Nikolić.

 

About bks