NOVOSTI

BEOGRADSKI KARATE SAVEZ TREĆI NA TURNIRU TK OPEN U TUZLI

 

 

Na turniru TK OPEN koji je održan 25. februara 2023- godine u Tuzli Beogradski karate savez je u generalnom plasmanu zauzeo treće mesto sa osvojenih osam zlatnih medalja, dve srebrne i tri bronzane.

Zlatna odličja osvojili su: Viktor Nedeljković u kategoriji dečaka od 7 godina u katama žuti pojas, Viktor Nedeljković u kategoriji dečaka od 8 godina u katama apsolutni nivo, Andrija Jagodić u kategoriji dečaka od 9 godina u katama oranž pojas, Andrija Jagodić u kategoriji dečaka od 9 godina u katama apsolutni nivo, Cvetković Đorđe u kategoriji kadeta kate pojedinačno, Vuk Barundžija u kategoriji juniora kate pojedinačno, Kata tim u kategoriji kadeti/juniori i Ilija Milošević u kategoriji kadeta beobe pojedinačno +70 kg.

Srebrna odličja osvojili su: Pavle Pap u kategoriji kadeta kate pojedinačno i Pavle Pap u kategoriji juniora kate pojedinačno.

Bronzana odličja osvojili su: Cvetković Đorđe u kategoriji juniora kate pojedinačno, Vuk Barundžija u kategoriji kadeta kate pojedinačno i Viktor Rajić u kategoriji dečaka od 12 godina kate pojedinačno.

 

About bks