NOVOSTI

Trofej Beograda 2020 – plan takmičenja

Takmičenje će se odvijati u dve sale sportskog centra, sa početkom u 9h u katama, dok su borbe na programu od 13h. Takmičenje se održava po KUP sistemu, izuzev seniora i seniorki u borbama, gde je predviđen pun repasaž.

Pregled dokumenata, prijava i uplata kotizacije mogući su u toku takmičenja, najkasnije do 30 minuta pred početak kategorija, počev od 8:15h .
Ovogodišnji Trofej se organizuje u skladu sa svim epidemiološkim merama vezanim za suzbijanje virusa COVID-19. Takmičenje se održava bez prisustva publike. Pristup na prijavi je moguć samo uz nošenje zaštitne maske i uz pridržavanje fizičke distance. Ulazak u objekat sportskog centra će biti moguć samo takmičarima koji nastupaju na Trofeju i to 30 minuta pre nastupajuće kategorije. Skrećemo pažnju trenerima da ne pokušavaju da uvode kompletne klubove u objekat, već samo one takmičare koji po satnici nastupaju u predviđenom terminu. Pristup parketu imaju samo takmičari koji imaju nastup, treneri čiji takmičari u tom trenutku nastupaju, sudije i delegirana službena lica sa zaštitnom maskom u toku celog takmičenja.
Svi takmičari koji nisu u borilištu obavezni su da budu u propisanoj sportskoj opremi i sa zaštitnom maskom na licu u toku celog takmčenja. Takmičari ne nose maske samo dok nastupaju.

Prijava takmičara od 08:15
Početak takmičenja KATE 09:00
Početak tamičenja BORBE 13:00

Live stream TATAMI 1                                                                Live stream TATAMI 2

PLAN TAKMIČENJA

About bks