NOVOSTI

Manifestacija LIX OPEN

Na preporuku Sekretarijata za sport grada Beograda svim savezima na teritoriji grada, obaveštavamo sve klubove o sledećoj aktivnosti (tekst od sekretarijata):

Sportsko udruženje “LIX” iz  Beograda organizuje 12.09.2015.god. ,  jedinstvenu manifestaciju na svetu,” LIX OPEN- PrvI svetski kup u motorici za decu I mlade sa  autizmom i teškoćama”, na kome učestvuju oni sa najnižim  mogućim sposobnostima. Cilj manifestacije je primena novog patentiranog  “LIX METODA”, koji služi da se putem motorike unapređuju sposobnosti  ove populacije.

 Pokrovitelj je Ministarstvo omladine I sporta Republike Srbije, a podrška su  Sekretarijat za sport grada Beograda, Srpski savez za razvoj motorike i Centar za odojčad, decu i mlade-Zvečanska.

Svečano otvaranje simbolično počinje “ŠETNJOM SOLIDARNOSTI” pod sloganom, “MI SMO UZ VAS”, koja poćinje 12.09.2015. god  u 11.00 časova od Kamen Grada na ulazu u Adu Ciganliju pa do ograđenog  fudbalskog terena na Adi, gde se održava manifestacija ( 400 metara).

Svi učesnici šetnje predstavljaju “timove podrške” a to su, predstavnici vladinih institucija i agencija, resornih ministarstava, organizacija civilnog drustva, privrednih, kulturnih i sportskih organizacija, javne ličnosti, gradjani i svi ljudi dobre volje, gde ćemo svi poslati  jasnu poruku o podršci i uvažavanju prava na jednakost  i različitost a “stop diskriminaciji”.

PRIDRUŽITE NAM SE, DA “ŠETNJA SOLIDARNOSTI-MI SMO UZ VAS”, bude obogaćena Vašom pažnjom i energijom, poklonite osmeh I pružite nam ruku. Prosledite naš mejl, vašim poslovnim partnerima, da nas bude više. Pošaljimo svetu, poruku solidarnosti.

Popunite Prijavu za učešće u šetnji, koja je u prilogu I pošaljite nam je na mejl:  lix.setnjasolidarnosti@gmail.com. Naši medisjki sponzori će objavljivati imena onih koji pošalju prijavu i učestvuju u šetnji.

Detaljnije informacije i Prijavu imate i na našem sajtu:

www.autizam-teskoce.org.rs a možete dobiti i putem telefona 064 1184600 od 8.00-11.00 časova.

 U išćekivanju Vaše Prijave, srdačno Vas pozdravljamo

 LIX OPEN

Direktor  Ljiljana Stanojević

PRIJAVA

About bks