NOVOSTI

KK BAR NAJUSPEŠNIJI NA RODA KUPU 2023

 

 

Internacionalni karate turnir RODA KUP – Memorijalni karate turnir Rajko Jovanović održan je 21. maja 2023. godine u Hali sportova “Ranko Žeravica” na kome je učešće uzelo preko hiljadu sto takmičara iz 83 kluba iz 8 zemalja.

Najuspešniji klubovi u izvođenju kata bili su: (1) kk Srem iz Sremske Mitrovice sa osvojenih 9 zlatnih medalja i 3 bronzane, (2) kk Bar iz Bara sa osvojenih 8 zlatnih medalja, 3 srebrne i 6 bronzanih i (3) Karate akademija TN iz Podgorice sa osvojenih 5 zlatnih medalja, 5 srebrnih i 8 bronzanih.

Najuspešniji klubovi u borbama bili su: (1) Regionalni karate savez BMSIP iz Bosne i Hercegovine sa osvojenih 9 zlatnih medalja, 4 srebrne i 2 bronzane, (2) kk Hajduk iz Kule sa osvojene 3 zlatne medalje, 5 srebrnih i 9 bronzanih i (3) kk Samuraj iz Beograda sa osvojene 3 zlatne medalje i 3 bronzane.

U generalnom plasmanu najuspešniji klubovi su bili: (1) kk Bar iz Bara sa osvojenih 9 zlatnih medalja, 6 srebrnih i 11 bronzanih, (2) Regionalni karate savez BMSIP iz Bosne i Hercegovine sa osvojenih 9 zlatnih medalja, 5 srebrnih i 5 bronzanih i (3) kk Srem iz Sremske Mitrovice sa osvojenih 9 zlatnih medalja i 3 bronzane.

 

Rezultati

 

About bks