NOVOSTI

Priprema kandidata za sudijski ispit i licenciranje

Obaveštavamo vas da će Sudijska komisija Beogradskog karate saveza vršiti pripremu kandidata za sudijski ispit i licenciranje sudija koje će se održati u Beogradu u septembru mesecu.

S tim u vezi, potrebno je da se najkasnije do srede, 20.07.2016.godine, kancelariji BKS elektronskim putem dostave podaci – prijava svih zainteresovanih kandidata za polaganje ispita za više sudijsko zvanje i kandidata koji prvi put žele da polažu za sudijsko zvanje. Prijava treba da sadrži ime i prezime zainteresovanog kandidata, godište, kontakt telefon i email adresu, trenutno sudijsko zvanje, zvanje za koje kandidat želi da polaže i da se licencira, kao i zvanje u karate sportu (pojas).

Pripreme podrazumevaju teorijska i praktična predavanja, koja će se održati u Beogradu 26., 27. i 28.jula 2016.godine, a mogu prisustvovati i karate sudije koje će u septembru produžavati licencu.

Vreme i mesto održavanja priprema biće vam dostavljeno blagovremeno, a nakon formiranja spiska kandidata.Prisustvo predavanjima je besplatno.

About bks